Roots

Hoi!

Ik ben Monique Rexwinkel, ook wel genaamd, Mo (van DIO).

Ik ben 37 jaar en woonachtig in het mooie Maastricht, omringd door heuvellandschap en prachtige plekken.

Denken in oplossingen heeft mijn leven veranderd, zowel op privé gebied als op zakelijk vlak.

Door te denken in oplossingen heb ik bewustere keuzes kunnen maken. Keuzes die mij verrijkt hebben met kennis en wijsheden. Keuzes om een hogere functie te bekleden, een vast contract durven op te zeggen, te studeren, een bedrijf te starten. Het lijken niet zulke spectaculaire keuzes, maar ieder mens die al één van deze of soortgelijke ervaringen onderging, weet hoe uitdagend dit kan zijn. We zijn tenslotte allemaal maar mensen.

DIO Denken In Oplossingen zette zich voornamelijk in binnen de Horeca en Retail sector, om service én menselijkheid aan te moedigen.

Door een aantal nieuwe methodieken te ontwikkelen, wist ik met mijn trainingen aan te sporen tot actie en standaardverbeteringen aan te dragen die direct voor meer omzet zorgde binnen twee verschillende sectoren. De mensen werden bewust. Dat bracht mij tijdens de lockdown in 2020 op het idee om het roer om te gooien en mijn concept te wijzigen in iets, waarbij ik het Denken In Oplossingen op een andere manier kan aandragen.

Zo is het nu mogelijk mijn expertise breder in te zetten en hetgeen succesvol bleek te werken op een andere manier naar buiten te brengen, zodat er veel meer mensen plezier van hebben.

Er is hard gewerkt aan het concept, aan de ontwikkelde thema’s, aan de methodieken die in te zetten zijn en aan de website. Met speciale dank aan Bert Beckers en Iwan Bostdorp voor het gebruik van de foto’s op deze website.

Ik hoop met DIO mensen te mogen bereiken en verrijken.

Denken in oplossingen is een begrip en al een toepasbare methodiek op zichzelf. Het kan ieder mens helpen om middels DIO even een bruggetje te slaan.

Want zodra er een uitdaging op ons pad komt, is er áltijd een oplossing.

Liefs,

Mo

 

“Eventually, everything connects”

– Mo

Copyright DIO, Denken In Oplossingen. All Rights Reserved.

KvK: 68861850. BTW: NL143216569B01. Maastricht, Nederland.