Roots

Hoi!

Ik ben Monique Rexwinkel, Mo (van DIO).

Ik ben 38 jaar en woonachtig in het mooie Maastricht.

Denken In oplossingen heeft mijn leven veranderd, zowel op privé gebied als op zakelijk vlak.

Door te denken in oplossingen heb ik bewuster keuzes kunnen maken. Keuzes die mij verrijkt hebben met kennis en wijsheden. Keuzes om voor een hogere functie te gaan, een vast contract op te zeggen, te studeren, een bedrijf te starten, etc.

DIO Denken In Oplossingen zette zich daarbij voornamelijk in binnen de Horeca en Retail sector, om service, beleving én menselijkheid aan te moedigen.

Door het gebruik van praktijkgerichte methodieken, spoorde de trainingen aan tot actie en werd het bewustzijnslevel vergroot. Dit in combinatie met het aandragen van verbeteringen, die direct voor meer omzet zorgde binnen twee verschillende sectoren. Deze methodieken zijn gedeeltelijk meegenomen in het huidige concept, waarbij ik nu ook andere marktsegmenten kan bedienen die niet zozeer gericht zijn op omzet, maar waar wel resultaten behaald moeten worden.

Er is hard gewerkt aan het huidige concept, de ontwikkelde thema’s, de methodieken die in te zetten zijn en de website. Met speciale dank aan Bert Beckers en Iwan Bostdorp voor het gebruik van de bijzondere en mooie foto’s op deze website.

Ik hoop met DIO mensen te mogen bereiken en verrijken.

Denken In oplossingen is een begrip en al een toepasbare methodiek op zichzelf. Het kan ieder mens helpen om middels DIO even een bruggetje te slaan.

Want zodra er een uitdaging op ons pad komt, is er áltijd een oplossing.

Liefs,

Mo

“Eventually, everything connects”

– Mo

Copyright DIO, Denken In Oplossingen. All Rights Reserved.

KvK: 68861850 Maastricht, Nederland.